Arrangementen

Overnachtings arrangement

Laat u eens verwennen met een gastvrij onthaal, een goed bed en een overheerlijk ontbijt. Geniet van een overnachting in onze gethematiseerde Bed & Breakfast. Kom slapen in een ballonmand of in een van de andere gethematiseerde kamers op de exclusieve accomodatie van BallonAIRpoort Vakantiewoningen. Bij ons staat alles in het teken van de heteluchtballon. De kamers beschikken over gratis televisie, internetgebruik en de totale beleving van het ballonvaren.

Tarieven

Logies met luxe ontbijt voor volwassenen (p.p. per nacht, excl toeristenbelasting) € 59,-.
Bij 3 overnachtingen in onze gethematiseerde B&B kunt u al ballonvaren voor € 155,- i.p.v. € 175,- p.p..

* informeer naar mogelijkheden en beschikbaarheid.
** Het ballonvaren is weersafhankelijk.

 

Ballonvaart arrangement

U wordt ontvangen met koffie en speciaal gebak waarna wij u laten inleven in de avontuurlijke belevenissen rondom ballonvaren.

Om het extra aantrekkelijk te maken bieden wij u een programma aan waarbij eerst wordt ingegaan op de pricipes van ballonvaren en wat theoretische basis, zodat u goed voorbereid aan het practische gedeelte van zelf ballonvaren kunt beginnen. Dat houdt in ballonwagen situeren, uitladen, alles ontdekken, opbouwen en uitzoeken hoe alles werkt. Daarna 'Cold Inflation'.

Tussendoor kunnen we ook nog een ontspannen wandeling maken naar 'Kasteel Nemelaer' met 'n schitterend riviertje 'De Nemer'. Dit alles vormt een middagvullend programma, waarbij gezelligheid, een lekker hapje en een drankje niet zullen ontbreken.

Na het middagprogramma gaan we heerlijk dineren bij 'Den Michel' waar lekker eten hoog in het vaandel staat. Vervolgens gaat u nu zelf met een beperkt aantal andere enthousiastelingen (6 tot 10 personen) actief aan de slag met een echte heteluchtballon, dus zelf de ballon uitpakken, opbouwen etc. Hoe moet dat nou met al die touwtjes, katollen en draagkabels? Waar dient die parachute voor? Zou ik zelf ook durven branden met die grote vuurspuwer?